[Video] Vladojica vs njegov stalni oponent :)

Kako popraviti igru?

Re: [Video] Vladojica vs njegov stalni oponent :)

Postod Vladojica » 06.11.2011, 00:17

@zvezdarac, oket, mogao bih da je probam, ali mi se ovaj Scalpel stvarno dopada, a i niko iz mog okruzenja se ne buni sto je zabranjena, a i kad odem kod Davora, niko mi nije pravio problem, jedino me Davor vaspitno-disciplinski pobedio sa 11-0 :). I ne bih ga menjao dok mu ne pootpadaju iglice :D, a do tada mozda se ittf predomisli pa vrati frictionless, oni stalno nesto menjaju, sta ako se ovi danasnji reketi ne budu slagali sa novom lopticom, pa budemo morali sve da menjamo i trazimo nove kombinacije guma i reketa. Voleo bih da probam tu travu, vec sam probao Donic Piranu i na prvi pogled mi se vise dopala od Scalpela, al nesto i ne osecam potrebu da menjam. Zapravo, sa mojoj sadasnjom tehnikom, ovekovecenom na ovom videu, potpuno je sve jedno sa cime igram :D. U svakom slucaju, kad budem u Bg i ako budem stigao da dodjem na turnir, javljam ti se ;).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod gimi » 06.11.2011, 00:50

Vladojica je napisao:sta ako se ovi danasnji reketi ne budu slagali sa novom lopticom, pa budemo morali sve da menjamo i trazimo nove kombinacije guma i reketa.

Realno, ako se menjaju loptice, menjace se i gume :(
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Vladojica » 06.11.2011, 01:23

gimi je napisao:
Vladojica je napisao:sta ako se ovi danasnji reketi ne budu slagali sa novom lopticom, pa budemo morali sve da menjamo i trazimo nove kombinacije guma i reketa.

Realno, ako se menjaju loptice, menjace se i gume :(

A onda ce Butterfly da napravi novu gumu - Tenergy Extra New, koja ce se savrseno slagati sa novom lopticom, i kostace 120$. Mislim da sve krupne promene pravila kojih ima dosta u zadnje vreme, finansiraju veliki proizvodjaci opreme, kako bi povecali svoju zaradu, a mi cemo naravno da se upecamo na to, jer pravila su pravila, a guma, ruku na srce, jeste najbolja. Ali Vladojica je rekao ne... :grin:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod buzura2404 » 16.11.2011, 20:01

Vladojica stalno igra sa nedozvoljenim gumama pa ga treba diskvalifikovati sa svih turnira :))))
MAY THE FORCE BE WITH YOU
Korisnikov avatar
buzura2404

Pridružio se: 16.11.2011, 19:52
Reket: Killerspin Diamond C
Tenergy 80 crvena backhand 2.1mm
Tenergy 80 crna forehand 2.1 mm

Postod scvlada » 16.11.2011, 21:00

Post od buzura2404 » 16.11.2011, 21:01
Vladojica stalno igra sa nedozvoljenim gumama pa ga treba diskvalifikovati sa svih turnira :))))

Viđu ovog dark jedaja.Prvi post pa udario na Darth Vadera Stonog Tenisa. Uništi ga Vladojice,nije dostojan tvoje sile
Slika
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 16.11.2011, 22:10

scvlada je napisao:
Post od buzura2404 » 16.11.2011, 21:01

Viđu ovog dark jedaja.Prvi post pa udario na Darth Vadera Stonog Tenisa. Uništi ga Vladojice,nije dostojan tvoje sile

Vidju vraga su sedam binjisa... :D

Haha, ne brini, Buzuru sam unistio na proslom turniru, i on nije Dark Jedi (preciznije - Sith Lord :D, da se Dzordz Lukas ne bi ljutio), on je ofanzivni idealista, moj drug iz teretane, gde igramo, i ne pristaje ni na sta sporije od OFF kombinacije, jedva je pristao na ALL drvo, al pod uslovom da stavi Bryce na bekhend, i Andro Plasma na forhend :D. I jedan detalj, a nisam znao za to: pravo ime njegove Andro Plasme je Andro Plasma Women. Jel moguce da postoji guma specijano pravljena za zene? :D

P.S

@buzura: za kaznu ima da snimim kako te pobedjujem pa cu da stavim ovde taj video :D :P
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod First » 16.11.2011, 22:25

O Veliki Saurone, tvoja sila je toliko jaka, da jedva uspevam da kucam po tastaturi! :grin:
Elem, verovao ili ne, postoji takva guma, e sad zašto baš mora da bude za žene i ja se pitam. Pretpostavljam da je zbog težine, jer je jedna od najlakših na tržištu. Iako se osećam i deklarišem kao pripadnik muškog pola i ja bih probao tu gumu, pa nek' misli ko šta hoće :yahoo:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 16.11.2011, 22:59

O Firste, cestitam na dizajnu tvog novog logoa, bas mi se dopada :D

A sto se plazme tice, jedino sto sam zapazio je da je guma izuzetno mekana i da prebacujem sto :).
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod First » 16.11.2011, 23:31

Hvala hvala, malo sam se igrao u Photoshop-u :-D

Ma ja sam hteo da je probam zato sto je jako lagana, a sad mi je malo čudno što prebacuje sto, verovatno je toliko lagana da zamahneš k'o sivonja jer misliš da neće biti dovoljno jak udarac, kad ono... :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 16.11.2011, 23:39

First je napisao:
Ma ja sam hteo da je probam zato sto je jako lagana, a sad mi je malo čudno što prebacuje sto, verovatno je toliko lagana da zamahneš k'o sivonja jer misliš da neće biti dovoljno jak udarac, kad ono... :)

Ne prebacuje ona sto, nego ja :D Mislim, imaj u vidu da ja igram sa LKT Pro XP 1.8mm na laganom Caymanu i da je to dosta sporo, i da mi treba jaci zamah i otvoreniji reket, onda uzmem drvo koje je teze i gumu koja je brza od LKT i sa istim zamahom prebacim sto.
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Trening