fin turnir,učesnici od 13 do 73 godine imalo se šta videti,od penholdera do raznih trava i softova lično ja sam loše igrao,prenervozno, i logično ispao od Zdenka...šta je dalje bilo,..i mene zanima ...ps pozdrav za ekipu iz N.S.
Odlican turnircic! Gazda Davor u finalu neocekivano lako i bez i jednog spina dobio Stanica. Ja bio dosta dobar, u grupi prvi, u osmini dobijem Misirca, a u cetvrt finalu izgubim od Davora. Iako sam imao prednost od 2-0 i 9-8 u trecem. Sebe sam vec video u polu finalu i finalu i to mi se obilo o glavu. Mladi Srnic je bio odlican i zaskuzeno osvoio 3 mesto. Dobio je Takaca u cetvrt, izgubio od Davora u polu i dobio dosta lako Lukica iz N.S za trece mesto! Bravo!
Prelep turnir,sa puno lepih poena,navijanje fantasticno,drustvo super. Sve pohvale za Davora koji iako je igrao umesto Joce dobro je vodio turnir.Pohvale za Lukica koji je mislim jedini tukao Dakija u grupi juce.Ma sve je bilo super secan sam.
Veliko Bravo za Davora, jednog od dva coveka koji su obesmislili spin. A cestitke i svima ostalima koji su zadovoljni svojom igrom. Nisam u bio u bg-u pa sam propustio ovaj event.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
Turnir je prošao u fenomenalnoj sportskoj i prijateljskoj atmosferi. Zahvaljujem se svim učesnicima što su svojim učešćem i prisustvom doprineli da ovaj turnir uspe i nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan. Iako je rezultat u drugom planu moram da istaknem veliku borbenost i želju za pobedom kod svih igrača. Poredak po završetku turnira je sledeći : 1. Tintor Davor 2. Stanić Djordje 3. Srnić Momčilo 4. Lukić Petar
A sad nešto o mom učešću na ovom turniru. Upao sam na turnir kao prva rezerva ( kao Danska 1992.- ge u fudbalu ) i pomalo neočekivano osvojio prvo mesto. U grupi me pobedio Lukić Petar. Odavno me neko nije tako nadigrao i osećao sam se potpuno bespomoćno pa je i rezultat bio 3-0 za Lukića. Ukratko razvalio me . U četvrtfinalu sam jedva preživeo Nemanju Rančića. Bio sam na ivici poraza ali nekako sam uspeo da dobijem treći set posle kog je Nemanja totalno pao u igri i njegov poraz je bio neminovan. To mi je bila inicijalna kapisla za dalji tok turnira. U polufinalu sam dobio Srnića 3-0 uz dominantnu igru. U finalu mi je proradio adrenalin i uz pomoć publike uspeo da pobedim najvećeg Djordja Stanića sa 3-1.
a i Takacu svaka cast na pobedi protiv Prokica (ako se dobro secam) ...jos kad bi neko stavio sve rezultate... a o Saveskom koji je uzeo 2 seta Stanicu, da i ne govorim...
Aj kad smo krenuli da se hvalimo da nastavim,za pohvalu Vignjina igra serva iz bh na retern u fh Zokijevo iskakanje i egzekucija par lepih poena protiv Velikog Djordja i protiv mene, Zoki je u dobroj formi.A za bindru sve pohvale za zrelu igru i protiv tehnicki potkovanijih protivnika,cini mi se da igranje u vet ligi pokazuje rezultate.Veliki pozdrav i hvala Djordju koji je za svakoga koji je bio zainteresovan za sugestiju sa zadovoljstvom odvajao vreme(na njegovu zalost ,verovatno ,konkurencija nije bila neka pa je igrao malo u leru ubacivao do druge brzine max).Nemanja veliki je odigrao dobro rekao bih standardno dobro,Pigetu svaka cast prva takmicenja a lepa igra,srecan sam.Stvarno prelep provod juce i sugestija Dakiju da bar na tromesecje pravi otvorene turnire sa nagradama.