First: Ali slozices se da ti je prethodna pozicija bila rezultat samo jednog turnira i prema tome priilicno nepouzdana? Pobedio si tad neke nove igrace koji po defaultu dobiju rejting 1300 a realno im je bio manji, pa si i dobio mnogo poena na konto tog njihovog velikog startnog rejtinga. Najlakse je naljutiti se kad ti se ne svidja rezultat, ali dodji pa popravi plasman, zar je to toliko tesko, za dva turnira svako moze da se nadje tamo gde mu je i mesto. I ja sam gubio dosta poena nekad ali sam igrao cesto i nadoknadio. Zaista mi je zao sto si bas tad eksperimentisao s novim reketom, ali kako kvragu ja to da znam, ima vas jedno 4-5 koji stalno menjate rekete, pa odakle ja da znam dal ste bas izvadili iz torbe onaj s kojim igrate najbolje?

Pa ja sam sam sebi najvise nastetio s rejtingom, sve one turnire u poslednja 3 meseca nisam ni uneo, a mislim da sam osvojio vecinu. Otkad je Davor uveo kakve takve nagrade subotom, turnir je malo dobio na snazi, pa ima smisla racunati rejting. Sve pre toga je bilo neozbiljno, a tome smo kolko se secam pricali jednom tamo na turniru.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people