Pre meca krenem da se zagrevam i ne mogu da promasim, bh spin, fh spin, pimpl sve ide ko podmazano noge rade kao da sam konj.. 15 sec mi samo treba da kazu da igram i noge se skrate, ruka se pokoci , gubim dah nekad to pocne posle prvog, drugog seta, a nekad od pocetka.. desavalo mi se da povedem 2:0 , a onda 3 seta jedva stignem do 5.. ili zadnji x tj zadnji mec koji sam igrao poceo da ulazim sve kako treba, vodio 7:5 i onda ni servu nisam mogo da vratim koju sam pre toga 4x vratio jakim spinom pocnem da pimplam i izgubim 11:7 posle nisam nista igrao, mozak prazan, bez misli... neke serve koje treba da zakucam ja krenem da pimplam ko da 1x igram, cak ne mogu da prepimplam vise od 2 loptice, onda se robotizujem i krenem da igram mehanicki, samo stanem i forsiram forhend spin posto to je jedino sto mogu da odigram u tom trenutku i da na taj nacin se ne obrukam i ostanem na 1,2 poena.. pomaze mi jedino da pre moje serve sto pravim duze pauze , brisem ruke o sto, peskir, pa <> mogu da promenim servu kako bi dobio malo duzu za ulaz..
ima li neko ideju neke vezbe kako cu da smanjim ovo
ako nista ne pomogne ima drmnem neku rakijicu pre meca, pa mozda i odigram nesto kako treba, il cu zavrsim ispod stola