Naime, napravio sam program. Ne neku malu aplikacijicu koja radi neku simpatičnu sitnicu, nego pravi program. Da ga napravimo bilo mi je potrebno 22 radna meseca (radili smo moj partner i ja) i za sada smo spiskali 88.000EURa. Zbog toga koristim svaku priliku da ga promovišem, pa tako i ovaj forum

Program je od koristi svim web dizajnerima ali najviše onima koji prave šablone za JOOMLA CMS (za par meseci program će raditi i teme za WordPRess).
Program ima gomilu mogućnosti ali ono što je glavno i ŠTO NEMA NIJEDAN PROGRAM NA SVETU je:
- crtanje layouta mišem a da je izlazni kod bez tabela i bez apsolutnog pozicioniranja! Verujte mi na reč ovo je REVOLUCIJA.
- naravno da automatski exportuje šablone za Joomlu u verzijama 1.5, 1.6, 1.7 ali i u najnovijoj 2.5
- Spektakularno je rešenje i sečenja (slice) slika od kojih se direktno pravi šablon
Ima još jako puno opcija ali svako najvažnije je da vam NE TREBA NIKAKVO ZNANJE PROGRAMIRANJA, PROGRAM CEO KOD PIŠE AUTOMATSKI!
Koga interesuje više informacija može pogledati na http://www.creativetemplatedesigner.com/ sajtu.
Ako želite da PROBATE možete skinuti i probnu verziju Maestra.
Uzdravlje.