filip je napisao:Ja sam stopove u telo jako cesto igrao sa softom. Recimo, neko mi grune bombu, odstopam je kako stignem, posle toga obicno ide rotirani spin. To se sa softom jako dobro umeksa da ide tik iza mreze i onda protivnik vuce kako stigne, a ja je softom naguram u njegov lakat i tu je obicno ili gotov poen ili zicer..
,
, pa ni ne znam sta je wink , dzaba objasnjavate djordjestanic je napisao:Metoda za reševanje problema visokog rotiranog dolaznog spina...
Rešenje je:
Ubiti po kratkom postupku.
...ovako lose izvucena lopta,ovoliko visoko,mozes da biras kako ces ga ubiti
...nego probaj to uraditi spineru koji salje loptu 3 puta vise spinovanu,3 puta brze,tik iznad mrezice...mada priznajem ovo je bilo dobro Metoda za reševanje problema visokog rotiranog dolaznog spina...
.nego probaj to uraditi spineru koji salje loptu 3 puta vise spinovanu,3 puta brze,tik iznad mrezice.
el_principal je napisao:
Rescpect prijatelju..samo mala primjedba...ovo bi tesko uspio da ti je protivnik bolji spiner...ovako lose izvucena lopta,ovoliko visoko,mozes da biras kako ces ga ubiti
...nego probaj to uraditi spineru koji salje loptu 3 puta vise spinovanu,3 puta brze,tik iznad mrezice...mada priznajem ovo je bilo dobro

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju