Dimenzije glave reketa su : 161x151

Moj primerak drveta je tezak 81g a na njemu sam zalepio gume Donic Sonex JP max starim lepkom i ceo reket sada tezi 171g. Debljina glave drveta je 5.8mm a duzina drske 10.5cm. Drvo je sedmoslojno sastava: Hinoki, Koto, Carbon, Kiri.
Najbolji review za ovo drvo je na ovom linku :
https://www.tabletennisdaily.co.uk/equi ... -aruna-offOvo je bez ikakve sumnje spinersko drvo i najjaci utisak koji imam o Aruni je neverovatan spin, neverovatno dobra serva i veoma dobra kontrola. Drska je veoma prijatna, balans je odlican i lepota je igrati sa njim.
Mene je ovo drvo privuklo zbog gornjeg sloja Hinokija jer sam ocekivao da cu dobiti drvo po mekoci slicno Andro Treiber Z. Ipak, to nije slucaj i iako drvo ima izvesnu mekocu, to ni priblizno nije meko kao kod Andro Treiber Z drveta tako da cu morati da sa njega skinem Donic Sonex i probam sa Yasaka Rakza 7 Soft kako bih dobio jos vise kontrole i finiji osecaj. Naravno, ovo odgovara mojim kolenima koja nisu brza kao u 15-godisnjaka ali ce igracima sa dobrim i brzim kretanjem Tenergy 05 svakako dobro leci na ovom drvetu. Drvo nije prebrzo, vise je za spinove sa stola i srednje daljine ali uz jaci udarac moze poslati monstruozne spinove i sa vece udaljenosti. U svakom slucaju u pitanju je vrhunsko, veoma dobro izbalansirano spinersko drvo nesto sporije od recimo Timo Boll ALC i slicnih kombinacija. Drvo je ubitacna Spin masina sa jako dobrom kontrolom i odlicnim balansom i dizajnom i sigurno cu ga koristiti jako dugo a sa gumama cu eksperimentisati.
Nadam se da sam pomogao,
Poz.