Moraš da kažeš za koju vrstu defanzive? Ja sam "lovac" srednje/daleko od stola i koristim tibhar grass def 1,1 mm. Igrao sam i sa Yasaka phantom 012 koja je slična. Obe mogu da ti preporučim, iako meni više odgovara grass...
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Defanziva dalje od stola, choop na spin interesuje me da li sundjer treba da bude tvrdji ili meksi, da bi bio dobar choop? Svaka informacija mi je korisna. Hvala
ceda je napisao:Defanziva dalje od stola, choop na spin interesuje me da li sundjer treba da bude tvrdji ili meksi, da bi bio dobar choop? Svaka informacija mi je korisna. Hvala
To zavisi od tvog osecaja..moras da probas .. I upamti na razlicitmi defanzivnim daskama guma moze da se ponasa drasticno drugacije.. Znaci proba iskljucivo tvojom daskom.. Evo par dobrih Imas onu tsp travu p1 il tako nesto Faint long 2 Joola octopus Kao sto he vec pomenuto tibhar grass...
Tibhar grass odlicna trava. I to ona najdeblja. Dora u odbrani ,a moze i sve vrste blokova i kontri. Ako nadjes za sebe hocu i ja jednu da kupim najdeblju.
Dr Neubauer Killer nije trava, nego soft. Zakon trava za lov od stola je TSP Curl P-1r debljine 1 - 1.5 mm. TSP Curl P-4 ima mekšu spužvu, te daje više flah lopte, a lovac mora imati ekstremno brze noge, kako bi odigrao, tj. zadao flah, odnosno chop. Jeftina varijanta za lov od stola je npr. Dawei 388D-1 OX, a kombinirana Spinlord Agenda OX.