, vratio sam sa kolenice sav srecan, u grupi 35-50, protiv Rumuna nisam zapamtio ime 0-2 i 8-10 za mene setim se obecanja koje sam dao juce i utisam salu na minimum samo ja sa reketom za stolom i preokrenem mec 12-10 i 3-2. u apsolutnoj malo losijem od sebe nisam dao da prodje 4 poena, naravno ne mogu preko noci da se otresem repova treme koji su me dugo gusili ali osecam se mnogo bolje. Nisam se uplasio da povucem spin na ljegove dve mec lopte,po prvi put osetio strah kod protivnika ,lep osecaj.Verovatno bi se isto osecao i da sam izgubio kao sto me nisu dotakli porazi u kosturu jer sam odigrao najbolje sto znam i dobro se oznojio.Za razliku od proslog puta kada su me od treme posle dva meca u grupi bolele noge da nisam mogao da stojim ,sada posle daleko vise angazovanja i prolivenog znoja ne osecam umor. 

reketas je napisao:Evo ti jedan iskren odgovor( ne zlonameran).Plasis se jer nisi siguran, a nisi siguran jer nisi dovoljno utreniran. Pojacaj trninge pa ces videti kako strah izcezava. kad budes smeo na 9-10 da igras spin na spin bekendom znaces da te vise nije strah.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju